Beste bezoeker,

U kunt hier uw reactie kwijt over de vereniging of over de website. Heeft u een vraag over de ledenadministratie? Bezoek dan de pagina over het lidmaatschap. Voor een dringende vragen verwijzen we u naar het contactformulier.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Uw plaats een bericht onder de volgende voorwaarden:
- uw e-mailadres is alleen bekend bij ons;
- uw ip-adres (3.233.221.149) wordt om veiligheidsredenen opgeslagen;
- het bericht mogelijk pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben;
- we houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
143 berichten.
Bas Wander schreef op 5 maart 2016 om 19:10:
De complimenten voor de onderhoud ploeg die Zaterdag de vlonders bij de eendracht hebben gerepareerd knap stukje werk mannen ook zijn weer een aantal trede gemaakt bij de moeilijk ter been plaatsen. zelf onze sponsor MARCO DEN BOER was van de partij dit alles onder leiding van HENK KRAMP.
Bas Wander schreef op 27 februari 2016 om 12:24:
Heel bij met onze nieuwe supersite.
Website beheerder schreef op 26 februari 2016 om 13:29:
Mocht u in het bezit zijn van mooie foto's van onze viswateren of vissen. Dan zouden we het leuk vinden om die te ontvangen. Dan kunnen we die gebruiken voor het vullen van onze site.