Zeevissen

De eerste zeeviswedstrijd van 2019 staat weer op de agenda.
Op 18 mei gaan we weer zeevissen, dit keer in ZOUTELANDE (Zeeland). Het is om 9 uur ongeveer laag water, als we iets voor laag willen beginnen is het vertrek 6.30 uur. Verwachting is om 8.00 uur te starten met vissen. We vertrekken bij het ijsclubgebouw aan de Meestooflaan in Numansdorp.

Bas regelt het aas.

Het adres van de parkeerplaats is Branding 11, Zoutelande.

Voorlopig opgegeven:Henk de Klerk, Rein Provilij, Ad Redert, Leon Belder, Bas Wander.

Opgeven kan nog op bhwander@live.nl of 0186-653220

Plaats
De plaats alsmede de kosten worden hier bekend gemaakt. Ook worden de kosten vermeld in het clubhuis, waar men zich ook kan inschrijven. Let op: opgeven moet een week van tevoren, in verband met de bestelling voor aas.

Hengel
Er wordt gevist met één hengel met maximaal drie haken. Verder wordt er gevist op centimeters, waarbij ondermaatse vis ook meetelt nadat deze vervolgens wordt teruggezet.

De uitslagen van Zeevis competitie kunt u vinden onder Uitslagen > Zeevissen.

Wedstrijdregels zeevissen

• Er wordt gevist met één hengel met maximaal drie haken.
  • Er wordt gevist op centimeters, waarbij ondermaatse vis wel meeweegt in de centimeters, maar wel wordt teruggezet.